Offertförfrågan

Intelligent IT för optimerade logistikprocesser

Shyping är ett fristående affärsområde inom Widriksson Logistik AB. Affärsområdet kombinerar 70 år av logistikerfarenhet med de senaste tekniska lösningarna.

 

Digital leveransplattform för last mile-distribution

Via Shyping leveransplattform får transportköpare, distributörer och slutkunder möjlighet att följa leveranserna i realtid. Leveransplattformen är framförallt framtagen för last mile-distribution i städer och ger både kunder och mottagare bättre överblick och kontroll över varje leverans.

Alla våra kunder har olika förutsättningar och behov, något som vi tog hänsyn till när vi skapade leveransplattformen. Vi vill göra det enklare och ge dig som kund bättre översikt. Systemet är byggt för att vara flexibelt och kan enkelt kopplas på och anpassas efter befintliga system. Fördelarna är en förbättrad köpupplevelse för våra kunders kunder, vilket betyder ökad kundnöjdhet och minskad administration.

Efter fyra år på marknaden är den nu en fristående SaaS-produkt med applikationer som har förändrat logistikens spelregler genom optimerade logistikprocesser.

Läs mer om Shyping.

 

Expert inom IT-logistik

På Widriksson är vi IT-specialister inom gränslandet mellan IT och logistik. Vi erbjuder konsult-tjänster inom IT-logistik där vi hjälper våra kunder att sätta upp processer för hur mottagare, beställare, avsändare och kundtjänst i realtid kan ta del av samma logistikinformation. Vi bidrar med kunskap inom den systemtekniska delen med förståelse för såväl distributionsflöden som slutkonsumentens behov.

 

 

Vi löser din logistik

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med hållbara transportlösningar? Hör av dig till oss.