Offertförfrågan

Logistikplanering och last mile-transporter

Vi specialiserar oss på logistikplanering och last mile-leveranser direkt till slutkunden, vilket innebär smidiga hemleveranser och anpassade lösningar för företag med större eller mer komplexa styckegods- och partigodsleveranser. Vi är experter på tempererade transporter och har livsmedelsgodkända fordon & terminal.  Vi prioriterar miljön och har de mest servicekompetenta chaufförerna i branschen för att säkerställa en hållbar och pålitlig leveransupplevelse.

 

Fossilfri fordonsflotta

Våra fordon körs på el, HVO eller biogas. Tack vare egna tankstationer och nära samarbete med drivmedelsleverantören säkerställer vi hög kvalitet och kontinuerlig tillgång. Vi satsar också på att elektrifiera vår fordonsflotta och har idag tretton 100-procentiga elfordon.

Vi har en av marknadens yngsta fordonsflotta, vilket betyder moderna, effektiva och bränslesnåla motorer. Vår fordonspark består dels av tunga bilar från 6,5 – 18 ton samt lätta lastbilar upp till 3,5 ton. Samtliga fordon har påbyggnadsskåp och flertalet är utrustade med kyl- och frysaggregat.

 

Anpassade leveransalternativ

Vi erbjuder en mängd olika leveransalternativ för att möta dina specifika behov, inklusive samma-dag-leverans, leverans inom specifika tidsfönster och mindre tidskritiska leveranser på en vald dag. Med vår digitala leveransplattform kan du spåra dina leveranser i realtid och få exakta leveransprognoser.

 

Logistikplanering

Med över 20 års erfarenhet inom transportplanering och ruttoptimering kan vi erbjuda effektiv logistikplanering för 5 000 storstadsleveranser per dag, inklusive temperaturkänsliga produkter. Hög fyllnadsgrad och optimalt nyttjande av fordonen är vår nyckel för effektiva körningar.

 

Terminal och lager

Vi erbjuder lagringstjänster i Stockholm (Västberga) och Göteborg (Hisings Backa), inklusive livsmedelsgodkänt kyl- och fryslager. Våra anpassade lokaler ger utmärkta förutsättningar för både lagring och terminaltjänster.

 

Tjänster inom IT-logistik

Med vår leveransplattform kan kundtjänst och mottagare följa leveranserna i realtid för ökad översikt och kontroll. Vi erbjuder också konsulttjänster inom logistik och transportupphandling för att hjälpa dig optimera och effektivisera dina processer.

Låt oss vara din partner för en hållbar och pålitlig logistiklösning. Tillsammans tar vi din verksamhet till nya höjder! Kontakta oss idag för skräddarsydda lösningar som passar just dina behov.