Offertförfrågan

Halmstads Delivery har valt Widriksson Logistiks leveransplattform WDDP för ruttplanering, trafikledning, spårning och leveransbekräftelser. Det är en strategiskt viktig affär för Widriksson som ser stor tillväxtpotential i plattformen.

Halmstads Delivery har valt Widrikssons leveransplattform WDDP och kommer att använda alla moduler i plattformen, så som ruttplanering, trafikledning, spårning, bekräftelse av leverans/mottagande samt chaufförsapplikation.

Halmstads Delivery kommer inledningsvis använda tjänsten för samordnad varudistribution och distribution av livsmedel till kommunala enheter som skolor och förskolor. Uppdragsgivaren är Halmstads Kommun och uppdraget ställer särskilda krav på mätning av kundnöjdhet, distansberäkning och spårning av fordon. Transportören Halmstads Delivery behöver därför tillhandahålla ett digitalt gränssnitt för spårning av ordrar och orderstatus. Genom plattformen kan också manuella processer automatiseras och digitaliseras vilket hjälper Halmstads Delivery att uppnå avtalskrav och leverera hög kvalitet. Widriksson använder idag leveransplattformen på liknande sätt i uppdrag för Södertörnskommunerna.

– Det ligger ett gediget utvecklingsarbete bakom WDDP och därför är vi glada för denna affär, som är helt i linje med vår ambition att det ska vara ”lätt att göra rätt”. Det är en modern plattform som kan skräddarsys efter kundernas behov och samtidigt är enkel att använda. Vi uppskattar förtroendet från Halmstads Delivery och att vi får möjlighet att hjälpa dem i sin digitaliseringsresa, säger Marcel Nemer, digital affärsutvecklare på Widriksson Logistik.

– Genom att investera i WDDP tar vi nästa steg på vår digitala resa. Plattformen grundar sig på erfarenheter från samma bransch och verksamhet som vår. Vi ser fram mot att använda oss av alla de möjligheter inom automatisering och effektivisering som verktyget erbjuder. Tillsammans med Widriksson Logistik har vi en spännande resa framför oss, säger Helena Barany, VD Halmstads Delivery.

 

För mer information kontakta gärna:
Christel Grip, Hållbarhets- & Kommunikationschef på Widriksson Logistik
Tel: 08-588 929 17
E-post: christel.grip@widrik.se