Offertförfrågan

Benny Nordebrink är ny produktionschef på Widriksson Logistik. Benny har gedigen erfarenhet från liknande tjänster inom olika branscher, och på Widriksson får han en central roll i att driva den operativa verksamheten framåt. Benny kommer att ingå i ledningsgruppen på Widriksson.

I rollen som produktionschef ansvarar Benny Nordebrink för att planera, leda och styra den operativa verksamheten. Han kommer bland annat driva medarbetarutveckling, förbättringsarbete och etablera bästa arbetssätt inom den dagliga verksamheten. Som en del av ledningsgruppen bidrar också Benny till att driva verksamhetens strategiska arbete inom områden som rör kvalitet, produktivitet och lönsamhet.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Benny till oss. Med sin gedigna erfarenhet, sin entusiasm, och sitt driv är vi övertygade om att han kommer att vara en nyckelperson för utvecklingen av den operativa verksamheten. Benny kommer komplettera vårt team utomordentligt väl, säger Foed Meliane, vd på Widriksson Logistik.

Benny Nordebrink har tidigare erfarenhet från olika roller inom bland annat tillverkningsindustrin och läkemedelsbranschen. Båda dessa branscher ställer höga krav på standardisering, systematiskt utförande av rutiner och processer, och ständigt förbättringsarbete, erfarenheter som kommer ha stor betydelse för Bennys roll som produktionschef på Widriksson. Benny kommer närmast från tjänsten som sektionschef för Storage & Distribution på Octapharma.

– Jag ser fram emot att börja på Widriksson, och att få möjligheten att arbeta nära både ledning, chaufförskår, medarbetare och underentreprenörer. Mitt fokus framåt kommer vara att fortsätta utveckla Widrikssons kvalitetsarbete, och att säkerställa hög produktivitet och trafiksäkerhet, säger Benny Nordebrink, ny produktionschef på Widriksson Logistik.

Benny tillträder sin tjänst den 12 december.

 

För mer information kontakta gärna:
Christel Grip, Hållbarhets- & Kommunikationschef på Widriksson Logistik
Tel: 08-588 929 17
E-post: christel.grip@widrik.se