Offertförfrågan

Widriksson expanderar i nya områden genom utökat uppdrag för IKEA Sverige. Det nya uppdraget gäller transporter för IKEA Sverige i Uddevalla och innefattar hemleveranser med både trottoarleveranser och inbärning. Samtliga leveranser blir fossilfria, bland annat med elfordon.

Widriksson har tecknat ett nytt avtal med IKEA Sverige gällande utökning av transportuppdraget för hemleveranser. Avtalet omfattar ett område mellan, och inklusive, Strömstad, Lidköping och Stenungsund och täcker därmed även in bland annat Vänersborg, Lysekil och Lilla Edet.

Widriksson kör sedan tidigare hemleveranser för IKEA Sverige från varuhusen i Kungens Kurva, Kållered samt e-handelsleveranserna för södra Storstockholm. Tjänsterna som ingår i det nya uppdraget är trottoarleveranser och inbärning och leveranserna kommer köras helt fossilfritt varav cirka hälften med elfordon. Widrikssons kör fossilfritt sedan flera år och satsningen på elbilar är en viktig del i företagets arbete för miljö och hållbarhet.

– Det nya uppdraget för IKEA Sverige innebär en geografisk utökning för Widriksson i Bohuslän, Dalsland och Västergötland och därmed att vi växer i nya områden. Det är extra stimulerande att växa med en kund som IKEA Sverige som ställer höga krav på både kvalitet, leveransprecision och hållbarhet, något som också är mycket viktigt för oss, säger Foed Meliane, vd på Widriksson.

Widriksson börjar utföra leveranserna för IKEA Sverige i Uddevalla-området den 15 januari 2024 och leveranserna kommer att ske sju dagar i veckan.