Widriksson Digital Solutions

På väg mot framtidens logistik.

Steget före

På Widrikssons satsar vi på innovation för att ligga i framkant och leverera lösningar anpassade efter hur människor lever idag. För att skapa en ännu bättre upplevelse för våra kunder har vi utvecklat en leveransportal framtagen för last-mile-distribution i städer, som ger både kunder och mottagare bättre överblick och kontroll över varje leverans.

Kundanpassat ut i fingerspetsarna

Alla våra kunder har olika förutsättningar och behov, något som vi tog hänsyn till när vi skapade leveransportalen. Vi vill göra det enklare och ge dig som kund bättre översikt. Systemet är byggt för att vara flexibelt och kan enkelt kopplas på och anpassas efter befintliga system. Fördelarna är en förbättrad köpupplevelse för våra kunders kunder, vilket betyder ökad kundnöjdhet och minskad administration.

Vi erbjuder även leveransportalen som en stand-alone-lösning.

Logistik som passar dig

Som konsument får du bättre koll och ökad trygghet. Vi har gjort det smidigt för dig att följa din leverans med information uppdaterad i realtid. Kan du inte ta emot din leverans så kan du enkelt boka en ny tid som passar bättre. Smidigare för dig, och effektivare för oss.

Instruktioner_image_1
Instruktioner_image_2
Intruktioner_image_3

Vi löser din logistik

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med hållbara transportlösningar? Hör av dig till oss.

Certifieringar och dokument

Vi på Widrikssons Åkeri är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.Vi leder utvecklingen för miljövänliga transporter inom distribution. Läs mer här.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.