Widriksson Digital Solutions

På väg mot framtidens logistik.

Intelligent IT för optimerade logistikprocesser

Widrikssons Digital Solutions är ett fristående affärsområde inom Widriksson Logistik AB. Affärsområdet kombinerar 65 år av logistikerfarenhet med de senaste tekniska lösningarna.

Digital leveransplattform för last mile-distribution

Via leveransplattformen får transportköpare, distributörer och slutkunder möjlighet att följa leveranserna i realtid. Leveransplattformen är framförallt framtagen för last mile-distribution i städer och ger både kunder och mottagare bättre överblick och kontroll över varje leverans.

Alla våra kunder har olika förutsättningar och behov, något som vi tog hänsyn till när vi skapade leveransplattformen. Vi vill göra det enklare och ge dig som kund bättre översikt. Systemet är byggt för att vara flexibelt och kan enkelt kopplas på och anpassas efter befintliga system. Fördelarna är en förbättrad köpupplevelse för våra kunders kunder, vilket betyder ökad kundnöjdhet och minskad administration.

Vi erbjuder även leveransplattformen som en stand-alone-lösning.

Ladda ner produktblad för leveransplattformen (pdf)

Expert inom IT-logistik

På Widriksson är vi IT-specialister inom gränslandet mellan IT och logistik. Vi erbjuder konsult-tjänster inom IT-logistik där vi hjälper våra kunder att sätta upp processer för hur mottagare, beställare, avsändare och kundtjänst i realtid kan ta del av samma logistikinformation. Vi bidrar med kunskap inom den systemtekniska delen med förståelse för såväl distributionsflöden som slutkonsumentens behov.

Instruktioner_image_1
Instruktioner_image_2
Intruktioner_image_3

Vi löser din logistik

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med hållbara transportlösningar? Hör av dig till oss.

Certifieringar och dokument

Kvalitet, miljö & säkerhet

Vi på Widriksson Logistik är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har även tilldelats ISO-certifikat för vårt arbete med trafiksäkerhet (ISO 39001) och livsmedelssäkerhet (ISO 14001).

Vi leder utvecklingen för miljövänliga transporter inom distribution. Läs mer här.

Transportvillkor

Vi tillämpar de allmänna bestämmelserna alltrans2007 för våra uppdrag.

Tillstånd och kontrollrapporter

Resultat av livsmedelskontroll 20171110
Tillstånd – Transport av avfall

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.