Trafikledare

Stockholm

Trafikledare till Vårby, Stockholm

Vill du vara med och lägga det dagliga pusslet för att verksamheten ska flyta optimalt i Stockholm? Widrikssons åkeri söker nu en trafikledare med erfarenhet från transportbranschen.

Hållbara logistiklösningar

I rollen som trafikledare ansvarar du för att planera och optimera hemleveranser i urbana områden kring Storstockholm. Du kommer ansvara för att samtliga uppdrag är resurssatta med chaufförer och fordon på effektivast möjliga vis. Med stöd av dina kollegor förväntas du utföra arbetet på ett affärsmässigt och ekonomiskt fördelaktigt sätt.

En trafikledares främsta uppgift är att se till att dagligen skapa hållbara logistiklösningar. Trafikledningen är en aktiv funktion där besluten är snabba och ingen dag är den andra lik.
I rollen har du kontakt med kunder och mottagare dagligen och du arbetar även med uppföljning, reklamationer och för tjänsten typisk administration.

Vem är du?
Vi tror att du är en lugn och kreativ person med stor egen drivkraft, som har stort fokus på att hitta de bästa lösningarna. Du har förmågan att angripa utmaningar utifrån ett helikopterperspektiv och lägger pusslet därefter. Du har god geografisk kännedom om framförallt Stockholmsområdet och du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vidare har du god datavana och systemförståelse samt är duktig på administrativa uppgifter. Vi tror även att din sociala förmåga är hög, då det förekommer mycket kontakter inom och utanför företaget.

Övrig information

Start för uppdrag: Omgående
Omfattning: 100 %. Arbetstiden för trafikledarna är fördelad mellan kl. 08:00 – 22:00 på förbestämt schema. Denna tjänst planeras till kl. 11:00-20:00.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Förmåner: Friskvårdsbidrag samt Rikskort
Placeringsort: Vårby, Stockholm

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Kollektivavtal som tillämpas är Tjänstemannaavtalet för transportföretagen.

Om ansökan:
Tjänsten skall tillsättas omgående. Rekryteringsarbetet sker därför löpande så skicka in ditt CV och ett kort personligt brev snarast till personal@widrik.se, och märk det ”Trafikledare”.

Eventuella frågor om tjänstens innehåll besvaras av Magnus Andersson, operativ chef, 08- 588 929 39.

Om företaget

Widrikssons Åkeri AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widrikssons en tydlig tillväxtstrategi/tillväxtambition. Widrikssons Åkeri AB omsätter ca 130 MSEK och har en vagnpark på omkring 100 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.