Trafikledare natt

Stockholm

Trafikledare natt

Uppskattar du ett omväxlande arbete, att hitta lösningar på problem och att vara en del av ett växande team? Vill du vara med och utveckla vår serviceförmåga och våra arbetssätt för att möta och överträffa våra kunders förväntningar? Då ska du söka jobbet som Trafikledare natt hos oss.

Vi söker dig som inte är rädd för att ta i, har ett stort engagemang, bra kundfokus och vill leverera en utomordentlig service till slutkund. Detta gör du i samarbete med alla våra chaufförer som du tillsammans med övriga trafikplanerare kommer att trafikleda från vårt huvudkontor i Västberga. Som trafikledare är du en del av hjärtat i vår verksamhet som får resterande delar att fungera och uppdragen att lyckas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och krav
Som trafikledare hos oss ansvarar du för kontakt och support till våra chaufförer, kunder och kollegor. Du ser till att kvällens och nattens transporter löper på smidigt, även när oförutsedda situationer uppstår. Huvuduppgifterna är att ha en helhetssyn över chaufförernas rutter, lösa problem och frågor som uppstår under deras rutt och att kommunicera med kunder och mottagare. Du blir en viktig del för att säkerställa kundnöjdheten hos våra kunder. Ett av våra viktigaste nyckeltal!

Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon, det är därför ett krav att du har god datorvana och systemförståelse. Vår verksamhet pågår dygnet runt, denna trafikledartjänst är förlagd till 18.00-03.00.

Tempot är periodvis högt och ställer därmed krav på att du är effektiv, strukturerad och trots det höga tempot kan behålla fokus.

Vi ser gärna att du har en bakgrund från liknande tjänst eller erfarenhet från kundservice som ställt krav på din kommunikativa förmåga och din fallenhet för service.

Meriterande
– tidigare erfarenhet som trafikledare i Storstockholm
– god lokalkännedom i Stockholm med omnejd
– tidigare arbetat i affärssystem kopplat till trafikledning
– C-körkort och YKB

Personliga egenskaper
Vi söker dig med god social förmåga som har en serviceinriktad personlighet och är duktig på att bemöta kunder på ett professionellt sätt. Du har en positiv inställning, är flexibel och kan hantera ett högt tempo med bibehållen kvalitet. Som person är du noggrann, punktlig och ansvarsfull.

Övrig information
Start för uppdrag:          Omgående
Omfattning:                    100%
Lön:                                  Individuell lönesättning tillämpas
Förmåner:                       Friskvårdsbidrag
Placeringsort:                 Västberga, Stockholm
Arbetstid:                        18.00-03.00

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Kollektivavtal som tillämpas är Tjänstemannaavtalet för transportföretagen.

Om ansökan:
Tjänsten skall tillsättas omgående. Rekryteringsarbetet sker därför löpande så skicka in ditt CV och ett kort personligt brev snarast till personal@widrik.se, och märk det ”Trafikledare natt”.

Eventuella frågor om tjänstens innehåll besvaras av Markus Thelin,  markus.thelin@widrik.se

Om företaget

Widriksson Logistik AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widriksson en tydlig tillväxtstrategi. Widriksson Logistik AB omsätter drygt 200 MSEK och har en vagnpark på omkring 120 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.