Erfaren Teamledare

Stockholm

Erfaren Teamledare med bakgrund som chaufför

Trivs du i en ledarroll och drivs av att uppnå goda resultat? Är du dessutom strukturerad, ansvarstagande och duktig på att motivera och träna dina kollegor? Då är det dig vi söker till rollen som Teamledare för en chaufförsgrupp inom Widriksson Logistik.

Arbetsuppgifter

 • Ansvarig för att leda, coacha och motivera medarbetarna till att nå uppsatta mål både för individen och för gruppen. Då det är en stor personalgrupp delar du ansvaret med ytterligare en teamledare.
 • Säkerställa att medarbetare följer relevanta lagar, regler, policys och rutiner och agera på avvikelser.
 • Genomföra avvikelsesamtal och medarbetarsamtal med chaufförsgruppen.
 • Vid sjukskrivningar hålla kontakt med personal och planera för återkomst till arbetet.
 • Vid behov, delta i rekryteringsprocessen av chaufförer.
 • Delta i företagets kontinuerliga processarbete.
 • 2-3 dagar i veckan genomförs så kallade medåk, d.v.s. man åker med en chaufför i utbildningssyfte och uppföljningssyfte
 • Verka som en god förebild och ambassadör för både Widriksson och chaufförsyrket.
 • Kundkontakt med ansvariga för uppdraget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig med erfarenhet att leda och utveckla personal, innehar B-körkort och uppskattar mötet mellan kund och uppdragsgivare. Du förväntas tycka om att jobba nära och utveckla personal, ha ett glatt humör och god arbetsmoral som gör att du är hjälpsam både mot kunder och kollegor. Vi ser gärna att du har en liknande roll idag men vill komma till Widriksson Logistik som är ett värderingsdrivet och snabbväxande företag i en expansiv bransch.

Att vara noggrann och punktlig är en självklarhet i ditt yrkesutövande.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten är heltid, måndag-fredag 8–17. Flexibilitet krävs för att kunna hantera chaufförer som jobbar kväll och helg, givet att du är ledig andra dagar i veckan.

Det är mycket meriterande om:

 • du har tidigare erfarenhet av transportbranschen (distribution, budbil, terminal, taxi)
 • du har erfarenhet från lokal/regional distribution i och kring Stockholm
 • du har erfarenhet av personalansvar och tidigare arbetat med chaufförer.

Start: Omgående.
Lön: Individuell lön enligt tjänstemanna-avtal med Unionen.
Placering: Västberga.

Ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till personal@widrik.se. Vi vill ha din ansökan omgående och vi kommer gå igenom ansökningarna löpande. Märk ansökan med ”Teamledare Stockholm”.

Vi undanber oss att bli kontaktade av rekryteringsbolag. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta Adam Fredriksson på Widriksson Logistik AB, 08-588 929 45.

Om företaget

Widriksson Logistik AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widriksson en tydlig tillväxtstrategi. Widriksson Logistik AB omsätter drygt 200 MSEK och har en vagnpark på omkring 120 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.