Teamledare med erfarenhet som lastbilschaufför sökes

Stockholm

Teamledare med erfarenhet som lastbilschaufför sökes

Trivs du i en ledarroll och drivs av att uppnå goda resultat? Är du dessutom strukturerad, ansvarstagande och duktig på att motivera och träna dina kollegor? Då är det dig vi söker till rollen som Teamledare för en chaufförsgrupp inom Widrikssons Åkeri AB

Arbetsuppgifter

  • Ansvarig för att leda, coacha och motivera medarbetarna till att nå uppsatta mål både för individen och för gruppen. I gruppen ingår ca 30 chaufförer.
  • Säkerställa att medarbetare följer relevanta lagar, regler, policys och rutiner och agera på avvikelser.
  • Genomföra avvikelsesamtal och medarbetarsamtal med chaufförsgruppen.
  • Vid sjukskrivningar hålla kontakt med personal och planera för återkomst till arbetet.
  • Vid behov, delta i rekryteringsprocessen av Chaufförer.
  • Delta i företagets kontinuerliga processarbete.
  • 1 dag i veckan ingår det att jobba som chaufför för att bibehålla kompetensen och kundkontakten. Samt att Teamledaren agerar som ”cover” om extra chaufför behöver sättas in i produktion. Resterande dagar arbetar man med att leda sin chaufförsgrupp.
  • Verka som en god förebild och ambassadör för både Widrikssons och chaufförs yrket.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vill du ingå i ett starkt & kamratligt arbetslag med glada kollegor? Vi söker dig med erfarenhet att leda och utveckla personal, innehar C-kort och uppskattar mötet mellan kund och uppdragsgivare. Du förväntas tycka om att jobba nära och utveckla personal, ha ett glatt humör och god arbetsmoral som gör att du är hjälpsam både mot kunder och kollegor. Vi ser gärna att du har en liknande roll idag men vill komma till Widrikssons Åkeri AB som är ett snabbväxande företag i en expansiv bransch.

Att vara noggrann och punktlig är en självklarhet i ditt yrkesutövande.

Du behärskar svenska i tal och skrift då det kan förekomma kundkontakt i uppdraget. Vidare krävs YKB-utbildning och en mycket god fysik. Tjänsten är heltid, måndag-fredag 8–17 med viss flexibilitet, då kunduppdragen varierar i mängd från dag till dag.

Det är mycket meriterande om:
– du har tidigare erfarenhet av transportbranschen (distribution, budbil, terminal, taxi).
– du har erfarenhet från lokal/regional distribution i och kring Stockholm.

Start: Omgående
Lön: Individuell Lön enligt tjänstemanna-avtal med Unionen
Placering: Utgår från Västberga

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till ”personal@widrik.se”. Ansök senast den 2018-10-26. Märk ansökan med ”Teamledare med erfarenhet som lastbilschaufför”. Ansökningar gås igenom löpande.

Vi undanber att bli kontaktade av rekryteringsbolag. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta Nina Hedenmo på Widrikssons Åkeri AB, 08-588 929 15.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till ”personal@widrik.se”. Vi tar emot ansökningar löpande. Skriv annonsrubriken i ämnesraden. Vi undanber att bli kontaktade av rekryteringsbolag.

Om företaget

Widrikssons Åkeri AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widrikssons en tydlig tillväxtstrategi/tillväxtambition. Widrikssons Åkeri AB omsätter ca 130 MSEK och har en vagnpark på omkring 100 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.