Stark chaufför med C-kort sökes

Stockholm

Är du en stark chaufför med C-körkort?
Då är det dig vi söker!

Vi söker starka chaufförer med C-körkort för distribution i Storstockholms-området! Du erbjuds ett arbete med mycket kundkontakt, eget ansvar och ett utmanande jobb hos ett företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
– Lastning av gods på terminal och lossning av gods hos kund. Arbetet är fysiskt krävande.
– Distribution i Storstockholm.
– Vara ansiktet utåt för oss och våra kunder, därmed är bra service ett måste.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vill du ingå i ett starkt och kamratligt arbetslag med glada kollegor? Vi söker dig med C-kort, som är flexibel och är duktig på att bemöta kunder på ett professionellt sätt.

Du förväntas tycka om nära teamwork, ha ett glatt humör och god arbetsmoral som gör att du är hjälpsam både mot kunder och kollegor. Att vara noggrann, punktlig, samt sköta om både gods och fordon ser du som en självklarhet i ditt yrkesutövande.

Du behärskar svenska i tal och skrift då det förekommer mycket kundkontakt. Vidare krävs YKB-utbildning och en mycket god fysik. Tjänsterna (ett flertal) är heltid, måndag-fredag kl 07-16 eller 06-15 med viss flexibilitet, då kunduppdragen varierar i mängd från dag till dag.

Det är mycket meriterande om;
– du har tidigare erfarenhet av transportbranschen (distribution, budbil, terminal, taxi)
– du har erfarenhet från lokal/regional distribution i och kring Stockholm
– du har tidigare erfarenhet av att jobba med flytt- eller möbeldistribution.

Start: Omgående
Lön: Enligt kollektivavtal, BA.
Placering: Utgår från Västberga.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till ”personal@widrik.se”. Vi tar emot ansökningar löpande. Skriv annonsrubriken i ämnesraden. Vi undanber att bli kontaktade av rekryteringsbolag.

Om företaget

Widrikssons Åkeri AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widrikssons en tydlig tillväxtstrategi/tillväxtambition. Widrikssons Åkeri AB omsätter ca 130 MSEK och har en vagnpark på omkring 100 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.