Sommarchaufför med B-körkort

Stockholm

Ansvarsfull chaufför med B-körkort – sommar

Är du en duktig bilförare, skicklig på att bemöta kunder och uppskattar ett omväxlande arbete? Då ska du söka jobbet som chaufför hos oss.

Widriksson är ett modernt distributionsföretag som erbjuder last mile-transporter i Stockholm och Göteborg. Vi är ett värderingsdrivet företag som har ambitiösa tillväxtambitioner och söker dig som delar vår vision om att vara en förebild, både i ditt arbete och i din personlighet.

Vi letar efter chaufförer som ger det där lilla extra, som vet allt om kundservice och som alltid levererar med ett leende. Som chaufför hos Widriksson kan uppdragen variera, denna tjänst kommer dock vara dedikerad till ett uppdrag med återkommande kunder. Leveranserna är ofta väldigt kritiska och du behöver vara flexibel och ansvarstagande för att möta ställda krav.

Din profil:
Du är effektiv, engagerad, positiv och seriös. Du drivs av att ta eget ansvar. Du uppskattar vårt höga tempo och det är meriterande om du har erfarenhet av chaufförsyrket.
B-körkort och god körvana är ett måste, liksom god svenska i tal och skrift.
ADR 1.3 är meriterande

Arbetsuppgifter:
Arbetet består av lastning, lossning och distribution till vårdinrättningar. Arbetet kräver noggrannhet, och innebär ibland ett högt tempo.

I ditt arbete guidas du av vår kunniga trafikledning och du får stöd av teamledare och övriga kollegor. Tjänsten utgår antingen från Västberga eller från Spånga (enligt Överenskommelse).

Arbetstider: måndag-fredag, dagtid
Start: 15 Maj

Omfattning: 75–100% Sommarvikariat
Lön: Enligt kollektivavtal, Transport.

Du är välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka CV och personligt brev till personal@widrik.se. Märk rubriken “Sommar B-chaufför”.  Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

Widriksson Logistik AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widriksson en tydlig tillväxtstrategi. Widriksson Logistik AB omsätter drygt 200 MSEK och har en vagnpark på omkring 120 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.