Lejdåkare i Stockholm

Stockholm

Lejdåkarkontrakt erbjudes

Widriksson söker dig som är duktig på att bemöta kunder på ett professionellt sätt och som har förståelse för betydelsen av att agera ambassadör i kundmötet. Du behärskar svenska flytande då det förekommer mycket kundkontakt. Har du tidigare erfarenhet av hemleveranser och är serviceinriktad med ambitionen att ingå ett långsiktigt och hållbart samarbete? Då är du den vi söker som lejdåkare till vår distributionsterminal i Västberga. Uppdragen gäller främst C-kortare med tung distributionslastbil för distribution inom Storstockholm

Krav på åkeri och förare:
– Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
– Företaget är godkänt för F-skatt
– Förare innehar svenskt körkort (C)
– Yrkestrafiktillstånd finns

Intresseanmälan

Välkommen att mejla din intresseanmälan till personal@widrik.se, skriv LEJDÅKARE, Stockholm i ämnesraden, och svara på följande frågor:

Företagsnamn
Organisationsnummer för bolaget
Innehar yrkestrafiktillstånd
Antal bilar i bolaget (B/C)
Antal anställda i bolaget
Verksamhet idag
Tidigare erfarenhet inom logistik

Om företaget

Widriksson Logistik AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widrikssons en tydlig tillväxtambition. Widriksson Logistik omsätter ca 200 MSEK och har en vagnpark på omkring 100 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.