Lejdåkare i Stockholm

Stockholm

Är du åkare och vill vara med i Widrikssons spännande tillväxtfas?

Vi söker dig som är duktig på att bemöta kunder på ett professionellt sätt och som har förståelse för betydelsen av att agera ambassadör i kundmötet. Du behärskar svenska flytande då det förekommer mycket kundkontakt. Har du tidigare erfarenhet av hemleveranser och är serviceinriktad med ambitionen att ingå ett långsiktigt och hållbart samarbete? Då är du den vi söker som lejåkare till vårt nya kunduppdrag som startar i vår. Uppdragen gäller främst C-kortare i 2-mansbilar men även ett par B-kortare eftersöks.

Krav på åkeri och förare:
– Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
– Företaget är godkänt för F-skatt
– Förare innehar svenskt körkort (B och/eller C)
– Yrkestrafiktillstånd finns

Intresseanmälan

Välkommen att mejla din intresseanmälan till personal@widrik.se, skriv LEJÅKARE i ämnesraden, och svara på följande frågor:

Företagsnamn
Organisationsnummer för bolaget
Innehar yrkestrafiktillstånd
Antal bilar i bolaget (B/C)
Antal anställda i bolaget
Verksamhet idag
Tidigare erfarenhet inom logistik

Om företaget

Widrikssons Åkeri AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widrikssons en tydlig tillväxtstrategi/tillväxtambition. Widrikssons Åkeri AB omsätter ca 130 MSEK och har en vagnpark på omkring 100 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.