Depåansavarig

Spånga

Vi söker en depåansvarig för vår depå i Spånga

Vill du vara med och driva och utveckla depåarbete? Är du ansvarstagande och gillar ordning och reda? Då är detta tjänsten för dig!

Du kommer ansvara för att depåarbetet fungerar enligt plan. Du kommer delvis arbeta med uppgifter som att sortera gods på depån, hjälpa chaufförer med lastning och hålla rent.

Du kommer även att arbeta med rapportering och uppföljning.  Om det sker avvikelser är du ansvarig för att följa upp och dokumentera i våra interna system. Du kommer ha direktkontakt med kunden och således vara företagets ansikte utåt.  Du ska även följa upp chaufförernas arbete och säkerställa att de har med sig rätt material på rätt rutter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning eller annan roll med ansvar. Då rollen innebär mycket kontroll samt att det är hantering utav känsligt gods krävs att du är noggrann och ansvarstagande. Periodvis kan det vara högt tempo och därför ser vi att du är effektiv och har förmåga att kunna prioritera.

Då rollen innebär administration krävs att du har kunskap i Officepaketet samt har god svenska i tal och skrift.

Ort: Spånga
Arbetstider: Måndag-Fredag  05-11
Omfattning: 75 %
Start:  Omgående
Lön: Kollektivavtalsenlig lön enligt transportavtalet.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till personal@widrik.se  och skriv  i ämnesfältet ”depåansvarig”.

Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om företaget

Widriksson Logistik AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widriksson en tydlig tillväxtstrategi. Widriksson Logistik AB omsätter drygt 200 MSEK och har en vagnpark på omkring 120 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.