Ansvarsfull chaufför med CE-kort och ADR-behörighet

Stockholm

Ansvarsfull chaufför med CE-kort och ADR-behörighet

Arbetsuppgifter:

Vi på Widriksson arbetar med distributionskörning i Stockholmsområdet. Vi har flera olika uppdrag och därför kan arbetsuppgifterna och typ av körning variera.

Du arbetar med att lasta gods på vår terminal men även ute hos kund. Därefter arbetar du med leveranser till olika företag och organisationer runt om i Stockholm. Tjänsten vi söker behöver vi till viss del använda oss av släp (CE behörighet), därför är god vana vid bil och släp ett krav. Vi arbetar med digital skanning och därför behöver du vara van vid att använda handdator eller skanner. Stora delar utav körningarna sker i tätbebyggt område vilket ställer krav på att ha kontroll på din omgivning. Du erbjuds ett arbete med stort eget ansvar i ett värderingsdrivet företag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:

Vi söker dig med CE-kort, som är självgående och trivs med att ta stort ansvar.

Att vara noggrann, punktlig samt att sköta om gods och fordon ser du som en självklarhet i ditt yrkesutövande. Då du kommer möta många kunder är det viktigt med ett positivt bemötande. Vi ser även att du är noggrann när det kommer till dokumentation då vissa arbetsmoment innefattar det.

Krav för tjänsten:

  • CE-körkort.
  • Giltig YKB.
  • Giltigt ADR.
  • God svenska.

Det är  meriterande om:

  • Du har tidigare erfarenhet av transportbranschen (i synnerhet distribution).
  • Du har god lokalkännedom.

Start: Omgående.

Omfattning: Heltid, med varierande arbetstider.

Lön: Enligt kollektivavtal, transport. 6 mån provanställning.

Förmåner: Friskvårdsbidrag och rikskuponger.

Placering: Du utgår från våra lokaler i Västberga.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till personal@widrik.se. Skriv “CE-chaufför Stockholm” i ämnesraden.

Om företaget

Widriksson Logistik AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widriksson en tydlig tillväxtstrategi. Widriksson Logistik AB omsätter drygt 200 MSEK och har en vagnpark på omkring 120 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.