Trevlig chaufför med B-körkort sökes för helgjobb

Stockholm

Trevlig chaufför med B-körkort sökes för helgjobb i Stockholm

Tycker du om att möta kunder, köra bil och arbeta fysiskt? Är du dessutom intresserad av att vara en del av framtidens hållbara transportlösningar i en sektor som växer som aldrig förr?

Då har du hittat rätt! Vi på Widrikssons har funnits sedan 1953, vi levererar till allt och alla inom Storstockholm och lite till.

Vi letar efter chaufförer som vill ge det där lilla extra, som vet allt om fordonsvård och som alltid levererar med ett leende. Som chaufför hos Widrikssons får du leverera till nya adresser och nya kunder varje dag, din vardag blir därför aldrig tråkig.

Profil
Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra. B-körkort är ett måste och bakgavellyftsdiplom samt ADR 1.3 är meriterande. Har du arbetat med distribution tidigare är även det ett plus.

Observera att god svenska i tal och skrift är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av matkassar. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo. Vi söker medarbetare som kan jobba heltid varje lördag och söndag.

Du är välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka CV och personligt brev till personal@widrik.se. Märk ditt mejl med ”Helguppdrag i Stockholm”

Har du några frågor om tjänsten eller vill veta mer? Kontakta HR-koordinator Nina Hedenmo på nina.hedenmo@widrik.se eller på telefon, 072 141 1626

Start: Omgående
Lön: Enligt kollektivavtal, BA.
Placering: Utgår från Västberga.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till ”personal@widrik.se”. Vi tar emot ansökningar löpande. Skriv annonsrubriken i ämnesraden. Vi undanber att bli kontaktade av rekryteringsbolag.

Om företaget

Widrikssons Åkeri AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widrikssons en tydlig tillväxtstrategi/tillväxtambition. Widrikssons Åkeri AB omsätter ca 130 MSEK och har en vagnpark på omkring 100 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.