Effektiv chaufför med B-körkort

Stockholm

Trivs du med tidiga morgnar? Ger du alltid 110%? Vill du jobba med transport, service och fordon? Är du dessutom intresserad av att vara en del av framtidens hållbara transportlösningar i en sektor som växer som aldrig förr? Då har du hittat rätt!

Widrikssons har funnits sedan 1953, vi levererar till allt och alla inom Storstockholm och lite till. Vi letar efter chaufförer som alltid vill ge det där lilla extra, som vet allt om fordonsvård och som alltid levererar med ett leende.
Som chaufför hos Widrikssons får du leverera till nya adresser och nya kunder varje dag, din vardag blir därför aldrig tråkig.

Din profil:
Vi vet att du är effektiv, engagerad, driftsäker och seriös. Du drivs av att ta eget ansvar. Du har erfarenhet av chaufförsyrket och uppskattar vårt höga tempo.
B-körkort är ett måste och ADR 1.3 är meriterande. 

Även god svenska i tal och skrift är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt. 

Arbetsuppgifter:
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av matkassar. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo.

Arbetet är förlagt måndag -fredag mellan 06-12, med stor chans för extra arbetstillfällen.

Du är välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka CV och personligt brev till personal@widrik.se .
Märk din ansökan med ”Effektiv B-chaufför i Stockholm”.

Om företaget

Widriksson Logistik AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widriksson en tydlig tillväxtstrategi. Widriksson Logistik AB omsätter drygt 200 MSEK och har en vagnpark på omkring 120 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.