Vi söker serviceinriktad chaufför i Göteborg

B-körkort och god körvana.

Vill du bli en av våra serviceinriktade chaufförer i Göteborg?

Ger du alltid 110 %? Vill du jobba med transport, livsmedel, service och fordon? Då har du hittat rätt! Vi på Widrikssons har funnits sedan 1953, vi levererar till allt och alla inom Storstockholm och lite till. Sedan april 2017 är vi etablerade i Göteborg och har startat upp verksamheten tillsammans med kund.

Vi letar efter chaufförer som ger det där lilla extra, som vet allt om fordonsvård, är duktig på kundbemötande och som alltid levererar med ett leende. Som chaufför hos Widrikssons får du leverera till nya adresser och nya kunder varje dag, din vardag blir därför aldrig tråkig. Rollen ställer stora krav på självständighet och frihet under ansvar. Förman finns på plats i Göteborg och resterande stödfunktioner finns i Stockholm.

Din profil:
Du ska vara utåtriktad, hjälpsam och positiv. Vi sätter extra värde på din förmåga att hantera oförutsedda händelser och säkerställa att våra kunder får sin varor i tid. Vår pålitlighet är en av Widrikssons styrkor.

B-körkort och god körvana är ett krav, liksom god svenska.

Har du arbetat med distribution tidigare? Då är det starkt meriterande.

Arbetsuppgifter:
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av matkassar. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo. Vi söker 2 chaufförer som kan jobba 15.00 – 21.00. Arbetet är förlagt på vardagar.

Övrig information:
Start: Omgående.
Lön: Enligt kollektivavtal, Transportavtalet.

Du är välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka ett CV och personligt brev till personal@widrik.se. Märk rubriken “Chaufför Göteborg”.

Eventuella frågor om tjänstens innehåll kan besvaras av HR-ansvarig Nina Hedenmo, 08 588 929 15.

 

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.