Vi söker serviceinriktad chaufför i Göteborg

B-körkort och god körvana.

Vill du bli en av våra serviceinriktade chaufförer i Göteborg?

Ger du alltid 110 %? Vill du jobba med transport, livsmedel, service och fordon?

Då har du hittat rätt! Vi på Widrikssons har funnits sedan 1953, vi levererar till allt och alla inom Storstockholm och lite till. Sedan april är vi etablerade i Göteborg och har startat upp verksamheten tillsammans med kund. Vi letar efter chaufförer som ger det där lilla extra, som vet allt om fordonsvård, är duktig på kundbemötande och som alltid levererar med ett leende. Som chaufför hos Widrikssons får du leverera till nya adresser och nya kunder varje dag, din vardag blir därför aldrig tråkig. Rollen ställer stora krav på självständighet och frihet under ansvar, förman finns på plats i Göteborg och resterande stödfunktioner i Stockholm.

Din profil:
Du ska vara utåtriktad, hjälpsam och positiv. Eftersom du är med i början av vår etablering i Göteborg har du stor möjlighet att påverka verksamheten och utvecklingen men det ställer även krav på att du är flexibel. Vi sätter därför extra värde på din förmåga att hantera oförutsedda händelser och säkerställa att våra kunder får sin varor i tid. Vår pålitlighet är en av Widrikssons styrkor. Svenska i tal, B-körkort och god körvana är ett måste och bakgavellyftsdiplom är meriterande.

Arbetsuppgifter:
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av matkassar. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo. Vi söker chaufförer, som kan jobba dag/kväll cirka 6h per pass men även chaufförer som vill kombinera arbetet med studier eller annat extrajobb. Arbetet är förlagt på vardagar  i skift mellan 09-22.

Start: Omgående.
Lön: Enligt kollektivavtal, Transport.

Ansökan

Du är välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka CV och personligt brev till personal@widrik.se. Märk rubriken Körande ambassadörer i Göteborg?.

Om företaget

Widrikssons Åkeri AB är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widrikssons en tydlig tillväxtstrategi/tillväxtambition. Widrikssons Åkeri AB omsätter ca 130 MSEK och har en vagnpark på omkring 100 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.

Hur kan vi hjälpa sig?

Skicka din fråga till oss.