Widrikssons expanderar och förstärker organisationen ytterligare

Widrikssons Åkeri förstärker sin organisation genom rekryteringen av Martin Lejontand som CFO. Rekryteringen är en del i den expansionsfas som företaget befinner sig i för närvarande.

Martin Lejontand har arbetat i ett flertal befattningar inom verksamhetsstyrning och ekonomi, senast på Recipharm där han var controller på Stockholmsbolaget med övergripande ansvar för ekonomistyrningen.

– Vi är väldigt glada över att kunna rekrytera Martin Lejontand till Widrikssons. Martins breda kompetens inom såväl redovisning som ekonomistyrning samt erfarenhet av stora förbättringsprojekt blir en stor tillgång i vår fortsatta utveckling, säger Johan Nyblom, VD för Widrikssons Åkeri.

– Widrikssons är ett spännande bolag med höga ambitioner och som ligger i framkant både när det gäller både teknologi och hållbara transporter, något som jag är stolt över att få bli en del av. Jag ser fram emot att få ta ett helhetsgrepp och bidra med mina erfarenheter, säger Martin Lejontand.

Martin tillträder den 3 december och kommer ingå i företagets ledningsgrupp.

Anställningen är ett ytterligare led i företagets arbete att förstärka företagsledningen och genomföra en långsiktig och kontrollerad expansion.

För mer information kontakta gärna:
Christel Grip, Hållbarhets- & Kommunikationschef på Widrikssons
Tel: 08-588 929 17
E-post: christel.grip@widrik.se