Widrikssons växer och rekryterar Magnus Andersson som operativ chef

Widrikssons Åkeri AB har utsett Magnus Andersson till operativ chef med tillträde i början av oktober. Widrikssons är inne i en tillväxtfas och Magnus är en strategisk rekrytering för att leda arbetet med större och mer komplexa uppdrag. Företaget är ett av Sveriges största privatägda varudistributörer med fokus på hållbar distribution för näthandel, samordnad varudistribution och återvinning.

2017 har varit ett händelserikt år för Widrikssons som började med en nytillsatt VD i januari och en etablering i Göteborg under april.

–Jag är mycket glad att Magnus tackat jag till att leda vår operativa verksamhet.

Behovet av hållbara logistiklösningar ökar samtidigt som kraven på dess utformning blir allt högre och högre. Magnus gedigna erfarenhet av att leda verksamheter under de här förutsättningarna är väldigt nyttiga för oss i vår fortsatta expansion, säger Johan Nyblom verkställande direktör för Widrikssons.

Magnus har en gedigen och omfattande karriär inom transportbranschen. Magnus kommer närmast från en roll som Regionchef för Stockholm hos Bring Sverige AB.

– Jag tycker att det ska bli otroligt roligt och spännande att få vara med och utveckla Widrikssons, säger Magnus och fortsätter, det är de små detaljerna som gör skillnad och jag ser fram emot att tillsammans med produktionsteamet fortsätta att utveckla servicegraden och leveransupplevelsen för Widrikssons kunder.

Magnus Andersson tillträder sin tjänst den 9:e oktober. Han kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

Kontaktinformation:

Anna Hanerud, kommunikationsansvarig

anna.hanerud@widrik.se
08 588 929 15